Élet-Stílus

Kahnra könyökműtét vár

Könyökműtét vár Oliver Kahnra, a Bayern München veterán kapusára. Ő biztosan nem játszik a csütörtöki UEFA-kupa-meccsen, de jelen pillanatban a csatár Miroslav Klose játéka is kérdéses.

Kapcsolódó linkek


nemetfoci.lap.hu
sport.lap.hu


A 38 éves, utolsó idényét taposó hálóőr szombaton sérült meg, miközben bemelegített a Bayer Leverkusen otthonában lejátszott bajnokira.

A helyére Michael Rensing ugrott be, a bajorok pedig 1-0-ra nyertek, és vezetik a Bundesliga tabelláját. Az operáció miatt Oliver Kahnnak legalább öt hetet kell kihagynia – írta az MTI –, s ez egyben azt is jelenti, hogy nem játszhat a Belenenses elleni UEFA-kupa-meccsen, amelyre a Bayern 1-0-s előnnyel utazik.

Miroslav Klose csütörtöki játéka szintén kérdéses. A csatár nyolc gólt szerzett eddig a Bundesligában, és a Leverkusen legyőzésében is nagy szerepet játszott, de jelenleg térdsérüléssel bajlódik. „Mirónak nagy fájdalmai vannak, néha még a kocogás is nehezére esik” – számolt be állapotáról Ottmar Hitzfeld edző, aki Jan Schlaudraffot vagy Lukas Podolskit küldi pályára abban az esetben, ha Klose nem játszhat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik