Élet-Stílus

Tua és Rahman is rövid meccset vívott

Két korábbi nehézsúlyú rivális, David "The Terminator" Tua és a kétszeres világbajnok Hasim "The Rock" Rahman bokszolta a főmérkőzést a szombat hajnali, Michigan állambeli Mt. Pleasantban megrendezett bokszgálán.

A két nehézsúly sztár párharcának eddigi állása 1 döntetlen és 1 Tua győzelem, de most nem egymás ellen bokszolt a két nehézsúlyú klasszis. Hasim Rahman (43-6-2) ellenfele a veterán Dick Ryan (55-10-0) volt, aki a második menet 41. másodpercében dőlt ki egy testütéstől, és már az első felfonásban is kétszer számolni kellett rá.

Kicsivel tovább tartott David Tua (49-3-1) mérkőzése, ám tényleg csak egy kicsivel, hiszen ő is a második menetben végzett riválisával, Cerrone Foxszal, de ennek a meccsnek 1:41-nél lett vége. A látványos kiütés előtt Fox háromszor is padlózott, tehát a közönség a rövid összecsapás ellenére biztosan nem unatkozott.

Korábban beszámoltunk arról, hogy elképzelhető egy Vlagyimir Klicsko – David Tua összecsapás 2008 első negyedévében, ami Tua javuló formáját elnézve bizonyára nem lenne a szurkolók számára sem érdektelen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik