Élet-Stílus

Válságülés a Real Madridnál

Még el sem kezdődött a szezon, de máris válságülést tartottak a Real Madrid labdarúgócsapatánál. Az új tréner még egy támadót kért a vezetőktől Ruud van Nistelrooy mellé, miután az orvosok azt tanácsolták a hollandnak, hogy kímélje magát.

Kapcsolódó linkek

realmadrid.lap.hu
sport.lap.hu

A királyi gárda nem igazán villogott a felkészülési időszakban, egyetlen egy jó félideje volt Bernd Schusteréknek. A Lokomotiv Moszkva ellen 45 perc alatt öt gólt vágott a spanyol bajnok, de ezenkívül a német tréner által ígért látványos támadófutballból nem sokat láthattunk. A vasárnapi Szuperkupa-visszavágón hazai pályán elszenvedett 5-3-as vereség pedig rámutatott, hogy kevesebb mint egy héttel a bajnoki rajt előtt akad még bőven tennivaló a Realnál.

A helyi média beszámolója szerint a tanácskozás eredményeként a klub elállt attól a szándékától, hogy eladja a brazil Cicinhót és ismét harcba száll a Chelsea holland szélsőjéért, Arjen Robbenért.


Válságülés a Real Madridnál 1

Már most sokan támadják Schustert (dpa)


Az As című sportnapilap szerint Bernd Schuster vezetőedző arra kérte Predrag Mijatovic sportigazgatót, hogy igazoljon egy új csatárt, aki a szintén holland Ruud van Nistelrooyjal eredményesen tudja felvenni a harcot az ellenfelek kapuja előtt. A kívánságlista élén állítólag Diego Milito (Real Zaragoza), Zlatan Ibrahimovic (Internazionale) és Klaas-Jan Huntelaar (Ajax Amsterdam) áll.

Mijatovic a hírek szerint hajlandó teljesíteni Schuster kívánságát. Nem is csoda, hiszen néhány napja a klub orvosai azt javasolták Ruud van Nistelrooynak, hogy a várható szezonbeli 60 meccsből csak 30-35 alkalommal lépjen pályára.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik