Élet-Stílus

Emberhátrányban fordított a Vasas

A Vasas hazai pályán kétgólos hátrányból fordítva, 3-2-re nyert a Paks ellen a labdarúgó Soproni Liga 5. fordulójában. A mérkőzést a viharos időjárás miatt fél órára félbe kellett szakítani.

Kapcsolódó linkek

magyarfoci.lap.hu
sport.lap.hu

Az első félidőben sokáig semmi nem történt a tabella 10. helyén tanyázó fővárosiak, az utolsó helyen pont nélkül szomorkodó paksiak összecsapásán. Az első említésre méltó momentumára a 37. percig kellett várni, ekkor a Budapestet elérő tomboló vihar miatt Iványi Zoltán játékvezetőnek félbe kellett szakítani a mérkőzést.

A csapatok több mint fél óra után folytatták, Heffler pedig az újrakezdés után három perccel egy nagyszerű szabadrúgásból 25 méterről megszerezte a vezetést a vendégeknek. A nagyszünetet követően Horváth Ferenc a rá tökéletesen jellemző “begyötört” góllal duplázta meg az előnyt. Öt perc elteltével Németh 18 méteres lövése megpattant egy védőn, és a tehetetlen kapus mellett a hálóba vágódott.

Tóth András kiállítása úgy tűnt, megpecsételte az angyalföldiek sorsát, ám Lázok egy remek egyéni akcióból egyenlített, majd Tandari lövésébe Böde rosszul tette bele a fejét, így mindhárom pontot a Vasas szerezte meg.

Soproni Liga, 5. forduló:
Vasas-Paksi FC 3-2
Gól:
Németh N. (70.), Lázok (82.), Tandari (88.) illetve Heffler (40.), Horváth F. (65.)
Piros lap: Tóth A. (75.)

Folytatás a következő oldalon! Kattintson a lenti címre!

—-Eredmények, góllövőlista—-

Soproni Liga, 5. forduló:
Pénteken játszották
MTK Budapest – DVSC-TEVA 3-2

Szombaton játszották
Nyíregyháza-Fehérvár FC 0-1
FC Tatabánya-FC Sopron 0-1
Győri ETO FC-REAC 2-1
Gabona Trans Kaposvár-Diósgyőri VTK 1-1
ZTE FC-BFC Siófok 2-0

Vasárnap játszották
Budapest Honvéd-Újpest FC 1-4

Hétfőn játszották
Vasas-Paksi FC 3-2

Góllövő lista
6 gólos
Waltner (ZTE)

4 gólos
Urbán (MTK)

3 gólos
Abraham (Honvéd), Bárányos (Honvéd), Bozic (Fehérvár), Dzsudzsák (Debrecen), Foxi (Újpest), Kouemaha (Debrecen), Lázok (Vasas), Márkus (Paks)

2 gólos
Bogdanovic (Győr), Demmjén (Debrecen), Farkas B. (Fehérvár), Filó (Tatabánya), Fülöp (Siófok), Hercegfalvi (Honvéd), Kanta (MTK), Németh N. (Vasas), Nyerges (REAC), Oláh (Kaposvár), Pekic (ZTE), Rajczi (Újpest), Rudolf (Debrecen), Sitku (Fehérvár), Tchana (Sopron), Zahorecz (Kaposvár)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik