Élet-Stílus

Beckham: gól és gólpassz

Los Angelesbe igazolása óta először lépett pályára kezdőként David Beckham, aki igazán emlékezetessé tette a jeles eseményt.

Kapcsolódó linkek


beckham.lap.hu
sport.lap.hu

Eddig arról szóltak a hírek, hogy az öt évre 250 millió dollárért szerződtetett labdarúgó bokasérülése miatt képtelen játszani új csapatában, a Los Angeles Galaxyban. Nos, az angol játékos csütörtökre virradóra, a D.C. United elleni SuperLiga-elődöntőben végre kezdőként lépett pályára – és góllal, gólpasszal vette ki a részét a csapata 2-0-s győzelméből.

A 27. percben szabadrúgásból talált be. „Erre a pontrúgásra vártam az elmúlt nyolc hétben, amikor letettem a labdát, már éreztem, be fogok találni” – vallott az első Galaxy-góljáról Beckham. Az első találatot aztán az első gólpassz követte, a 47. percben egy hosszú indítással „kínálta meg” a végeredményt beállító Landon Donovant. „David jelentette a különbséget, és ezt nem csak a gólja miatt mondom” – bókolt a meccs után Donovan.

A durva szerelésért sárga lapot is kapott angol válogatott középpályás 63 percet töltött a pályán, majd közelmúltbeli bokasérülése miatt lecserélték.

SuperLiga, elődöntő:
D.C. United-Los Angeles Galaxy 0-2 (0-1)
Gól:
Beckham (27.), Donovan (47.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik