Élet-Stílus

Beckham: lelátóról a válogatottba

Los Angeles-i részről eddig nem tűnik bombaüzletnek David Beckham leigazolása, az angol futballista sérülése miatt ugyanis nem tud játszani, de a válogatottnál mégis számít rá a szövetségi kapitány.

Kapcsolódó linkek


beckham.lap.hu
sport.lap.hu

A 32 éves középpályás 250 millió dollár fejében igazolt öt évre az Egyesült Államokba, ám a Los Angales Galaxynál eddig nem sokat profitáltak – legalábbis szakmailag nem – David Beckham szerződtetéséből, az angol ugyanis továbbra is a bokáját fájlalja. A Galaxy-Chelsea felkészülési meccs során néhány percet lehetett a pályán, és a DC United ellen elveszített bajnokin sem futotta többre 18 percnél, míg vasárnap, a New England Revolution ellen (0-1) már a cserék közé sem ülhetett le.

„Én mindig nagyon csalódott vagyok, amikor nem tudok játszani, de keményen dolgozom azért, hogy mielőbb visszatérhessek a pályára” – mondta Beckham. Steve McClaren, az angolok szövetségi kapitánya a helyszínen tekintette meg Beckham debütálását az MLS-ben (a DC United ellen), és várhatóan meghívja az egykori csapatkapitányt a Németország elleni barátságos mérkőzésre, amelyre augusztus 22-én kerül majd sor a szigetországban.


„Beszéltem Steve-vel az állapotomról, és arról, mi történt itt velem. Elárulta, hogy számít rám a válogatottnál, akkor is, ha esetleg nem tudok játszani. Szerinte ugyanis fontos, hogy együtt legyen a csapat. Én is így gondolom, ezért bízom abban, hogy tényleg csatlakozhatok a többiekhez, és azt is remélem, hogy addigra olyan állapotban leszek, hogy játszhatok válogatottban, illetve elsősorban a klubcsapatomban” – jegyezte meg a játékos.

A Spice Boy kapcsán a Galaxy szakvezetője, Frank Yallop sokadszor, talán már századszor mondta el a következő mondatot: „Nagyon remélem, hogy hamarosan rendbe fog jönni a bokasérülése…”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik