Élet-Stílus

Chelsea: Pizarro Drogbát is kiszorítaná

A Bayern Münchentől igazolt perui Claudio Pizarro a Chelsea egyik meghatározó játékosa, elsőszámú csatára kíván lenni a az angol labdarúgó Premier League szombaton kezdődő új szezonjában.

Kapcsolódó linkek

chelsea.lap.hu
sport.lap.hu

A 28 esztendős perui labdarúgó nem másod- vagy harmadhegedűsnek igazolt a bajnoki ezüstérmes, FA-kupa- és Ligakupa-győztes Chelsea-hez. Pizarrónak van önbizalma, határozottan kijelentette, elsőszámú csatár kíván lenni új együttesében, dacára annak, hogy vetélytársai között ott van az előző évad gólkirálya, Didier Drogba és Andrij Sevcsenko.

„Nem azért jöttem Angliába, hogy Drogba cseréje legyek. Az afrikai támadó és Sevcsenko is nagy sztár, ugyanakkor én sem vagyok sánta, mind a kettőjükkel versenybe szállok. Nem ijedek meg a küzdelemtől, nem titkoltan az az álmom, hogy én legyek a Chelsea elsőszámú csatára” – mondta Pizarro, aki Münchenbe igazolása előtt a Werder Bremenben is futballozott.

Jose Mourinho – aki „tipikus britstílusú” támadónak tartja új szerzeményét – elmondta, Pizarro meg fogja kapni a lehetőséget a bizonyításra, már csak azért is, mert Sevcsenko és Deogba sem teljesen egézséges jelenleg. Pizarro egy félidőt játszott a Manchester United elleni, büntetőkkel elveszített Szuperkupa-döntőben, és nem nyújtott rossz teljesítményt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik