Élet-Stílus

McLaren: Alonso távozhat

Lapértesülések szerint Ron Dennis, a Forma-1-es McLaren-istálló csapatfőnöke kijelentette, hogy szabad az út Fernando Alonso előtt, ha távozni akar. A címvédő spanyol pilóta állítólag menne is.

Kapcsolódó linkek


forma1.lap.hu
sport.lap.hu


A The Times brit napilap McLarenhez közeli forrásra hivatkozva azt írta, hogy Ron Dennis közölte Alonsóval: menjen, ha akar. „Megértem, hogy ezt mondta, mert elege van belőle. Ron amúgy felettébb haragszik mindkét pilótára” – így az informátor.

Spanyolországban is beszédtéma Alonso távozása, az AS azt közli: „Alonso azt fontolgatja, hogy a 2007-es szezont már egy másik csapatnál fejezi be, még ha ez a vb-címbe is kerül”. A kétszeres világbajnok – akinek fizetése évi 15 millió euró – a brit Lewis Hamiltonnal történt afférja után a feletteseinek üzenve kijelentette: „Vagy Hamilton, vagy én!?”

Nos, a Times szerint megszületett a válasz. Ha a valóban így van, akkor az a legvalószínűbb, hogy Alonso Giancarlo Fisichella helyére visszatér a Renault-hoz, de állítólag a BNW-nél, esetleg a Toyotánál is szívesen látnák. A Magyar Nagydíj után Hamilton vezeti a vb-pontversenyt, Alonso hét ponttal leszakadva a második helyen tanyázik jelenleg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik