Élet-Stílus

Komant nem hívhatta meg Várhidi

Várhidi Péter, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte az olaszok elleni barátságos mérkőzésre készülő bő keretét. A döntésbe ezúttal Kisteleki István MLSZ-elnök is besegített.

Kapcsolódó linkek

foci.lap.hu
sport.lap.hu

A válogatott bő keretében nem található meg Koman Vladimir neve, dacára annak, hogy a szövetségi kapitány a minap a sportnapilapban elárulta, meghívja a Sampdoria tehetséges labdarúgóját. Az mlsz.hu szerint hosszas megbeszélés után Kisteleki István MLSZ-elnök döntött úgy, hogy a 18 éves játékost egyelőre ne hívja meg Várhidi Péter.

Az ok: a szövetség vezetői semmiképpen nem akarják elhamarkodott, visszafordíthatatlan lépésre kényszeríteni az ifjú futballistát, aki nemrég úgy nyilatkozott, ő inkább az ukrán válogatottban játszana. Az ukrán származású, de Magyarországon nevelkedett Komannal Szekeres Tamás technikai igazgató mihamarabb tisztázza majd a helyzetet.

A Hannoverben futballozó Huszti Szabolcs az év végéig szóló eltiltása miatt nem tagja a keretnek. A többiek, azaz Várhidi meghívottjai augusztus 20-án kora délelőtt találkoznak, majd a mérkőzésig Gödön edzőtáboroznak. A világbajnok Olaszország elleni barátságos találkozóra augusztus 22-én kerül sor.

A magyar válogatott bő kerete:
Kapusok: Fülöp Márton (Sunderland), Balogh János (DVSC), Balajcza Szabolcs (Újpest). Védők: Szélesi Zoltán (Cottbus), Csizmadia Csaba (Mattersburg), Balogh Béla (Colchester), Vaskó Tamás (Bristol City), Juhász Roland (Anderlecht), Vanczák Vilmos (Sion). Középpályások: Vass Ádám (Brescia), Zsidai László (MTK), Tóth Balázs (Genk), Leandro (DVSC), Tőzsér Dániel (AEK Athén), Filkor Attila (Inter), Hajnal Tamás (Karlsruhe), Buzsáky Ákos (Plymouth), Dzsudzsák Balázs (DVSC), Halmosi Péter (Plymouth). Támadók: Gera Zoltán (West Bromwich), Farkas Balázs (Dinamo Kijev), Bori Gábor (MTK), Priskin Tamás (Watford), Rajczi Péter (Újpest), Feczesin Róbert (Brescia).

Ajánlott videó

Olvasói sztorik