Élet-Stílus

NB I: biztató győzelmet aratott az MTK

Az MTK Budapest magabiztos győzelemmel hangolt a MIKA Jereván elleni csütörtöki UEFA-kupa mérkőzésére. Az újonc Nyregyháza és Siófok pedig megszerezte az első győzelmét az élvonalban.

Kapcsolódó linkek

magyarfoci.lap.hu
sport.lap.hu

Szombaton három mérkőzést rendeztek az élvonalbeli bajnokság második fordulójában.

Az MTK magabiztosan nyert Pakson, annak ellenére, hogy a hazaiak már a második percben megszerezték a vezetést. Kisvártatva azonban egyenlített az MTK, majd a lefújás előtt bő negyedóra alatt háromszor is beköszönt. Előbb Kanta lőtt a felsőléc segítségével a kapuba, ezután Zsidai szerzett szerencsés gólt, a kegyelemdöfést pedig Hrepka adta meg. Jellemző a játék képére, hogy a négy kapott gól ellenére a paksiak legjobbja Kovács kapus volt. Az MTK sima sikere biztató a csütörtöki UEFA-kupa meccse előtt.


NB I: biztató győzelmet aratott az MTK 1

Hazai pályán kapott ki a Tatabánya (MTI)



Szombaton mind a két újonc bezsebelte a három pontot: az első fordulóban pihenő (a Győr elleni meccsét elhalasztották) Nyíregyháza Montvai tizenegyes góljával győzte le idegenben a Tatabányát, a Siófok pedig némi meglepetésre a Diósgyőrt verte vendégként. Kuttor már a találkozó elején betalált, majd a szünet után újabb két gólt szerzett a taktikusan játszó balatoni csapat, mindkétszer Fülöp volt eredményes. Vasárnap egy (Sopron-Honvéd), hétfőn két meccset (REAC-Vasas, Fehérvár-Kaposvár) rendeznek a honi NB I-ben. A szombati játéknap után az MTK vezeti a tabellát a DVSC és az Újpest előtt.

NB I, 2. forduló:
Diósgyőri VTK-BFC Siófok 0-3 (0-1)
Gól:
Kuttor (7.), Fülöp (48., 65.)

Paksi FC-MTK Budapest 1-4 (1-1)
Gól:
Márkus (2.), ill. Pátkai (8.), Kanta J. (74.), Zsidai (81.), Hrepka (92.)

Tatabánya-Nyíregyháza 0-1 (0-1)
Gól:
Montvai (31., 11-esből)

Pénteken játszották:
Újpest-Zalaegerszeg 1-1
Debrecen-Győri ETO FC 2-0

Vasárnapi program:
FC Sopron-Budapest Honvéd, 18:00

Hétfői program:
REAC-Vasas, 18:00
Fehérvár-Kaposvár, 20:00

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik