Élet-Stílus

A Chelsea legyőzte Beckham csapatát

David Beckham a Chelsea ellen 1-0-ra elveszített találkozón mutatkozott be új csapatában, a Los Angeles Galaxyban. A kisebb sérüléssel bajlódó angol középpályás 12 percet töltött a pályán.

Kapcsolódó linkek


beckham.lap.hu
sport.lap.hu

Sokáig kérdéses volt, hogy Beckham egyáltalán pályára léphet-e az Egyesült Államokban túrázó Chelsea ellen. A 32 éves angol középpályás ugyanis nincsen tökéletes állapotban: a bal bokáját fájlalja.

A nagy érdeklődéssel várt szombati találkozóra azonban csak „összedrótozták”, így a 78. percben hatalmas üdvrivalgás és éljenzés mellett játékra jelentkezett, és a pályán eltöltött 12 perce során – a BBC szerint – „volt néhány ügyes megmozdulása”.

„Csodálatos volt a hangulat, kicsit zavarban is éreztem magam. Amióta itt vagyok, a bedagadt bokám miatt nem tudtam teljes intenzitással edzeni, bár a sérülésem nem túl komoly, azért kell egy hét, amíg teljesen rendbe jövök” – nyilatkozta Beckham.

A találkozót 1-0-ra nyerte a Chelsea: a 49. percben Joe Cole lövése után a labda John Terryt érintve vágódott a hálóba. „Elégedett vagyok a mutatott játékkal, annak pedig különösen örülök, hogy sérülés nélkül megúsztuk az amerikai kalandot. Kellemes emlékekkel térünk vissza Londonba” – összegezett a Chelsea portugál vezetőedzője, Jose Mourinho.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik