Élet-Stílus

Houllier elhagyja a Lyont

Váratlanul lemondott a posztjáról Gerard Houllier, a francia bajnok Lyon edzője. A helyére Didier Deschamps vagy Claude Puel ülhet le.

Kapcsolódó cikkek

foci.lap.hu
sport.lap.hu


Az 59 éves Houllier két év alatt két bajnoki címet és két Francia Szuperkupát nyert a lyoni együttesel, a Bajnokok Ligájában az olasz AS Roma elleni nyolcaddöntőben bukott el a gárda. Egyelőre nem lehet tudni, hogy a szakember miért távozik, bár egyes hírek szerint igen feszült volt a kapcsolata a klub szókímondó elnökével, Jean-Michel Aulas-szal.

Másfelől pedig azt rebesgetik, hogy Houllier esetleg visszatér Angliába és a Manchester City menedzsere lesz, de állítólag a Dinamo Kijevnél is képbe került az egykori francia szövetségi kapitány, aki korábban a Lens, a Paris St-Germain és a Liverpool csapatait is irányította. Houllier bejelentését követően azonnal megindult a találgatás, hogy vajon ki foglalja majd el a Lyon kispadját. Nos, úgy hírlik, a posztra a Juventus edzője, Didier Deschamps és a Lille szakvezetője, Claude Puel pályázik a legnagyobb eséllyel.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik