Élet-Stílus

Beckham újra a válogatottban?

Steve McClaren, az angol labdarúgó-válogatott sokat kritizált szövetségi kapitánya nem volt hajlandó elárulni, hogy David Beckham neve is elhangzik-e majd a szombat déli kerethirdetésen.

Kapcsolódó linkek


angolfoci.lap.hu
sport.lap.hu

Az angol labdarúgó-válogatott utóbb sokat kritizált kapitányát a közvélemény és a média is arra ösztökéli, hogy újra hívja meg a nemzeti csapatba David Beckhamet. Ám azt egyelőre nem tudni, hogy Steve McClaren enged-e a nyomásnak vagy sem, a szombati kerethirdetés előtt az erre vonatkozó, a tollforgatókat leginkább érdeklő kérdésre ugyanis „nesze semmi, fogd meg jól” típusú válaszokat adott.

„Hogy Beckham előtt nyitva van-e az ajtó? Nos, én soha sem mondtam, hogy zárva lenne. Sok játékos teljesítményét nyomon követem, például Beckhamét is. Szombaton hirdetek keretet, akkor majd minden kiderül…” – mondta sejtelmesen Steve McClaren.

Beckham – aki újra jó formában futballozik, a Real Madrid egyik erőssége – a tavalyi vb-n szerepelt utoljára a válogatottban, sokak szerint játékára nagy szüksége lenne a Eb-kvalifikációs csoportjában csak negyedik helyen álló „háromoroszlános” csapatnak.

Anglia június elsején Brazília ellen vív barátságos mérkőzést a Wembleyben, majd 6-án Észtországban játszik Eb-selejtezőt. Beckham már többször is hangsúlyozta, szívesen visszatérne a válogatottba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik