Élet-Stílus

Zenden felépült a fináléra

A Liverpool trénere szokásához híven nem árulta el egyelőre, hogy milyen felállásban küldi pályára szerda este a Bajnokok Ligája athéni döntőjében a csapatát. Annyit viszont elmondott, hogy a holland válogatott Zenden felépült, és bevethető.

Carlo Ancelotti kezdő tizenegyét nagyobb kockázat nélkül előre meg lehet tippelni, csak egyetlen kérdés nyitott, hogy a BL-döntőben elöl Alberto Gilardino vagy Filippo Inzaghi kap lehetőséget: „Már mindent eldöntöttem, egy kérdés maradt, hogy Filippo Inzaghi vagy Alberto Gilardino kezdjen. Előbbi gólerősebb, utóbbi viszont hasznosabb az összjátékban” – nyilatkozta a tréner.

Az angoloknál nem ilyen egyszerű a helyzet. A spanyol szakember ugyanis továbbra is titkolózik, feltehetően közvetlenül a mérkőzés előtt derül csak ki, hogy kit küld pályára Benitez. Egy biztos, a múlt héten lesérült Boudewijn Zenden felépült.

Az FN arra tippel, hogy a hátsó alakzatot Steve Finnan, Jamie Carragher, Daniel Agger és John Arne Riise alkotja, a középpálya jobb oldalán Jermaine Pennant, a bal szélen Zenden, középen pedig

Kapcsolódó linkek

bajnokokligaja.lap.hu

Javier Mascherano, Steven Gerrard és Xabi Alonso kap lehetőséget, elől pedig egyetlen ékként Dirk Kuyt játszhat.

Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!



Ajánlott videó

Olvasói sztorik