Élet-Stílus

Nem kap külön őrzőt Kaká

A Bajnokok Ligája döntőjére készülő liverpooliak spanyol mestere egy interjúban elmondta, hogy az AC Milan brazil sztárjára nem állít külön embert. Benitez szoros, kevés gólos meccsre számít.

Kaká az idei kiírásban idáig 10-szer volt eredményes, az elődöntőben háromszor is bevette a Manchester United kapuját. „Tisztában vagyunk azzal, hogy Kaká kiváló focista, de mi nem emberfogást játszunk, hanem területet védünk, és ez a fináléban is így lesz. Természetesen megpróbáljuk majd kontrollálni a játékát” – mondta Rafael Benitez.

Két évvel ez előtt, amikor Isztambulban csapott össze a BL-döntőben a két csapat, Kaká az első félidőben parádésan játszott, és az olaszok 3-0-s előnnyel vonulhattak a szünetben az öltözőbe. A fordulás után azonban Steven Gerrard vezérletével kiegyenlítettek a vörösök, és tizenegyespárbajban elhódították a trófeát.

„Nem csak Kakára kell odafigyelnünk. A Milan remek csapat, a középpályán és a védősorban is csupa kitűnő futballistával. Nekünk a saját játékunkra kell koncentrálnunk” – tette hozzá Benitez, aki szerint az idei döntőben biztosan nem lesz hat gól. „Úgy gondolom, nagyon kemény és szoros csata várható kevés góllal. Persze két éve 1-0-s végeredményt tippeltem, úgyhogy nem ez az erősségem” – mondta a szakember.

Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!



Ajánlott videó

Olvasói sztorik