Élet-Stílus

George Michael fél focipályán énekel Budapesten

Szerda esti budapesti koncertjén George Michael egy 45 méter széles színpadon énekel majd a Puskás Ferenc Stadionban.

George Michael a tavalyi „25 Live” turné sikere után májusban indult európai koncertkörútra, amelynek során stadionokban lép a közönség elé. A 44 éves, görög származású énekes körútjának első helyszíne május 18-án a dániai Aarhus volt. A budapesti koncert után a közönség találkozhat vele Szlovákiában, Németországban, Csehországban, Franciaországban, Belgiumban és Svédországban is. A turné utolsó állomása a római olimpiai stadion (Stadio Olimpico) lesz, július 21-én.


George Michael fél focipályán énekel Budapesten 1

Egy kép a manchesteri koncertrõl



George Michael a Wham popduó tagjaként vált világszerte ismertté, majd a nyolcvanas évek második felétől szólóban lett népszerű. Számos listavezető albumot készített és két Grammy-díjat kapott pályafutása során. A legnagyobb sikere a Faith című album, amelyből több mint tizennégymilliót adtak el világszerte a lemez megjelenése óta eltelt húsz évben.

A magyarországi szervezők közlése szerint George Michael a budapesti koncerten egy hatalmas, 45 méter széles színpadon énekel. Ehhez egy óriási, félkör alakú kifutórendszer kapcsolódik, amely egészen a focipálya feléig benyúlik. Az egyedi felépítmény mellett kivetítőkre, digitális hangminőségre és számos látványelemre számíthat a közönség.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik