Élet-Stílus

Toni és Vieira is kihagyja a Serie A hajráját

Luca Toni, a Fiorentina csatára, illetve Patrick Vieira, a bajnok Inter francia középpályása is kidőlt a sorból, az olasz bajnokság hajrájában már aligha lépnek pályára, ráadásul előbbit meg is kell műteni.

A Fiorentina honlapján közölte, hogy a bal lábát fájlaló Luca Toni a következő napokban kés alá fekszik, így kihagyja az olasz labdarúgó-bajnokság utolsó két fordulóját, melyek során a toszkánai csapat igyekszik megőrizni UEFA Kupa-szereplést érő ötödik helyezését. A harmincadik életévét május 26-án betöltő csatár – aki a hírek szerint jövőre már a német Bayern München labdarúgója lesz – a jelek szerint a június 2-án esedékes Feröer-szigetek elleni, valamint a négy nappal később sorra kerülő Litvánia elleni Európa-bajnoki selejtezőn sem szerepelhet.

Patrick Vieira játéka is kérdésessé vált a franciák Ukrajna, illetve Grúzia elleni kvalifikációs meccsein, az Inter középpályása ugyanis megsérült az AS Roma elleni kupadöntő második mérkőzésén. Vieira, aki csak nemrég épült fel térdsérüléséből (amely miatt műtötték is), az első félidőben sántikált le a pályáról, miután összecsapott Rodrigo Taddei-jel.

Kapcsolódó linkek

olaszfoci.lap.hu
sport.lap.hu

Egyelőre arról nincs hír, hogy a sérülése mennyire súlyos.



Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!



Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik