Élet-Stílus

Van Bommelt megbüntették, de játszhat

Egy találkozóra szóló felfüggesztett eltiltást, illetve pénzbüntetést kapott Mark van Bommel, a Bayern München holland labdarúgója, amiért sportszerűtlenül viselkedett a Real Madrid elleni BL-találkozón.

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) fegyelmi bizottsága 6200 euróra büntette a Bayern München középpályását, aki a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő első mérkőzésén, gólját követően “bemutatott” a spanyol publikumnak.

A 40-szeres holland válogatott labdarúgó emellett egy találkozóra szóló felfüggesztett büntetést kapott – így játszhat a jövő szerdai, müncheni visszavágón –, továbbá valamikor az év folyamán meg kell jelennie egy fiataloknak kiírt UEFA-rendezvényen, ahol a fair play, a sportszerűség szellemét kell népszerűsítenie.

Mark van Bommel az eset után bocsánatot kért viselkedéséért, ám hozzátette: egy madridi játékos – akit nem akart megnevezni – a mérkőzés közben folyamatosan inzultálta őt a barcelonai múltja miatt.

A spanyol Real Madrid 3-2-es előnnyel várhatja a jövő heti visszavágót, ám a német Bayernnek –

éppen Van Bommel góljának köszönhetően – jó esélye van arra, hogy bejusson a legjobb nyolc közé.


Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!


Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik