Élet-Stílus

Borsodi Liga: simán nyert a listavezető

A listavezető MTK könnyed győzelmet aratott Sopronban a labdarúgó Borsodi Liga 18. fordulójában, miközben az alsóházi rangadón a Kaposvár 3-0-ra verte a Dunakanyar-Vác együttesét.

Az MTK kíméletlenül kihasználta a soproni védelem megingásait, és végül magabiztosan zsebelte be idegenben a három pontot. A 26. percben Hrepka szerezte meg a vezetést a fővárosiaknak, majd Németh Krisztián kétszer is betalált. A bajnoki címre pályázó, a jelenleg a harmadik helyen álló Zalaegerszeg nem bírt a Diósgyőrrel, hazai pályán csak egy döntetlenre futotta az erejéből. Az első félidőben a ZTE játszott enyhe fölényben, de a vendégek jól kontráztak. A szünet után is a zalaiak irányítottak, a vendégek ellentámadásai azonban továbbra is veszélyesek voltak. A jól védekező miskolciak megérdemelten vittek el egy pontot.


A Győr ott kezdte a tavaszt, ahol az őszi szezont befejezte, hiába erősített jól a holtidőben, sima vereséget szenvedett a bennmaradásért harcoló REAC vendégeként. A rákopalotaiaknál Torma duplázott. A Fehérvár is könnyen megadta magát a Pécs otthonában, kapura szinte teljesen veszélytelen volt, a végig jobban játszó baranyaiak így Lukács és Kulcsár góljaival könnyedén nyertek 2-0-ra.


A Paks-Tatabánya találkozón csak egy találat esett, ezt az első percben (!) a vendégek csatára, a télen eligazolni szándékozó, titokban Lengyelországban tárgyaló Kouemaha szerezte. Az alsóházi rangadón a Kaposvár 3-0-ra verte a Vácot, amelynek – a látottak alapján – csodára van szüksége a bennmaradás kivívásához. Hétfőre egy mérkőzés maradt, az Újpest FC hazai pályán fogadja majd a Budapest Honvéd csapatát. E mérkőzés azonban nem befolyásolja a közvetlen élmezőnyt: az MTK öt ponttal vezet a Debrecen

Debütálás

Először vezett NB I-es bajnoki mérkőzést női bíró. Gaál Gyöngyi Kaposváron fújta a sípot, a kezdés előtt külön köszöntötték.

és nyolccal a Zalaegerszeg előtt.

Borsodi Liga 18. forduló:
REAC-Győri ETO FC 2-0 (1-0)
Gól:
Torma (7., 76.)

Paks-FC Tatabánya 0-1 (0-1)
Gól:
Kouemaha (1.)

FC Sopron-MTK Budapest 0-3 (0-2)


Gól: Hrepka (26.), Németh K. (37., 59.)

Zalaegerszegi TE-Diósgyőri VTK 2-2 (2-2)
Gól:
Máté (26.), Rubint (40., öngól), ill. Halgas (24.), Simon (28.)

PMFC-Pécs Plaza – FC Fehérvár 2-0 (1-0)
Gól:
Lukács (8.), Kulcsár (63., 11-esből)

Kaposvári Rákóczi – Dunakanyar-Vác 3-0
Gól:
Oláh (22., 77.), Alves (32.)

Pénteken játszották:
Vasas – DVSC-TEVA 0-1 (0-0)
Gól:
Tchana (86.)

Hétfői program:
Újpest FC-Budapest Honvéd, 18:00


Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl, most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhet és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!


Ajánlott videó

Olvasói sztorik