Élet-Stílus

Gulyás Ukrajnában folytatja

Gulyás Róbert az ukrán Azovmas Mariupol kosárlabdacsapatában folytatja pályafutását - adta hírül a kosarinfo.com internetes szaklap.


A 32 éves válogatott center hathónapos szerződést kötött az együttessel, amely az Európa Kupában korábbi csapatának, az Atomerőműnek ellenfele.

“Tudtam, hogy szükségük van egy centerre. Korábban úgy volt, hogy a szerb Ratko Varda visszatér hozzájuk, ám a Real Madrid együttese ragaszkodik a játékoshoz, így az Azovmasnak pótolni kell őt. Hát így jövök én a képbe” – nyilatkozta Gulyás. A válogatott center november elején, másfél hónap malagai légióskodást követően tért haza, de maradt sokáig klub nélkül. A kosarinfo.com-nak elárulta, jó állapotban kell útra Ukrajnába.

“A formám rendben van, a súlyomat tartom, sokat kondiztam és futottam, és nagyon várom, hogy végre játszani is tudjak” – árulta az ex-paksi játékos, aki 1999 óta külföldön keresi a kenyerét, korábban Franciaországban, Törökországban, Görögországban, Oroszországban és Spanyolországban is megfordult.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik