Élet-Stílus

Nemzeti gyásznap Puskás temetése

admin
admin

2006. 11. 17. 13:12

Nemzeti gyásznappá nyilvánítják Puskás Ferenc temetésének a napját - erről döntött pénteken a kormány.

“Hálánk, nagyrabecsülésünk és a nemzet közös megrendülését kifejezvén döntött úgy a kormány, hogy Puskás Ferenc temetésének a napját nemzeti gyásznappá nyilvánítja” – közölte.
Danks Emese tájékoztatása szerint Puskás Ferenc temetésének napján ünnepélyes keretek közt felvonják az Országház előtt a nemzeti lobogót, majd félárbócra engedik, katonai tiszteletadás mellett.


A kormányszóvivő elmondta: az iskolákban tanóra vagy különóra keretében megemlékezést kell tartani a legendás labdarúgóról. “A kormány ezzel a lépéssel hozzá kíván járulni ahhoz, hogy méltó módon vehessünk búcsút a nemzet sportolójától” – fűzte hozzá.


Emlékezés gyertyagyújtással


November 17-én pénteken 18 óra 30 perckor a magyar futballcsalád a Magyar Labdarúgó Szövetség székházánál gyertyagyújtással emlékezik Puskás Ferencre, a világ egyik legkiemelkedőbb játékosára – áll az MLSZ honlapján. A tiszteletadáson, melyre a székház Puskás-emlékhelyén kerül sor, mindenki részt vehet, aki egy szál virággal, mécsest gyújtva kívánja leróni kegyeletét.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2014. március 27.
Vancsura István, a NAV megszüntetett Kiemelt Ügyek Igazgatósága RAPID ellenőrzési főosztályának volt vezetője (j) és Horváth András, volt adóhivatali dolgozó a Levegő Munkacsoport Áfabotrány: kitálal egy volt NAV-vezető címmel tartott sajtótájékoztatóján Budapesten a MagNet Házban 2014. március 27-én.
MTI Fotó: Soós Lajos

Az ember, aki legyűrte a NAV-ot és a NER-t

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.