Élet-Stílus

Közleményt adott ki a Puskás-család

A péntek reggel elhunyt Puskás Ferenc özvegye közleményben köszönte meg az együtt érző üzeneteket, egyben tudatta, a család Schmitt Pált kérte fel a Puskás-emlékbizottság vezetésével, amely előkészíti és megrendezi a legendás labdarúgó búcsúztatását.

„Megrendülésünk pillanataiban is tudjuk és érezzük, hogy barátok és tisztelők sokasága gyászolja velünk együtt Puskás Ferencet, a nagy sportolót, az elhivatott edzőt, a mély hazafit, a csodálatos férjet és családapát, és hogy nagyon sokan szeretnék és próbálják kifejezésre juttatni részvétüket, ami nekünk, a gyászoló családtagoknak nagy megtiszteltetés, szívet melengető büszkeség, egyben érezhető felelősség” – írja péntek délelőtt kiadott közleményében a legendás labdarúgó özvegye. Puskás Ferencné egyúttal mindenkit arra kér: „Tartsák tiszteletben a család igényét a csöndes, diszkrét gyászra ezekben a nehéz napokban”.


A közleményben olvasható továbbá, hogy a család Schmitt Pált, a MOB elnökét, volt madridi nagykövetet kérte fel annak az emlékbizottságnak a vezetésére, amely segítségével a legkörültekintőbben igyekszik előkészíteni és megrendezni Puskás búcsúztatását.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik