Élet-Stílus

Halálos fenyegetés a Chelsea-kapusok sérülésokozóinak

Ismeretlenek halásosan megfenyegették a Premier League-ben szereplő Reading két játékosát, Ibrahima Sonkót és Stephen Huntot, amiért azok súlyos sérülést okoztak a Chelsea kapusainak.

A halálos fenyegetéseket tartalmazó leveleket a Reading arborfieldi edzőközpontjába küldték, a címzett minden esetben Ibrahima Sonko és Stephen Hunt volt, azok a játékosok, akik súlyos sérülést okoztak a Chelsea kapusainak – Claudio Cudidicinek és Petr Cech-nek – a két csapat bajnoki meccsén.

Sonko és Hunt az első fenyegetést még viccnek fogta fel (az első ilyen tartalmú levelet ki is ragasztották az öltöző ajtajára), aztán kénytelen voltak mindezt komolyan venni, hiszen az ismeretlenek újabb és újabb levélben nyomatékosították: nem viccelnek. „Meg fogunk ölni benneteket azért, amit a játékosaink ellen elkövetettek” – olvasható az egyik levélben. A rendőrség már el is kezdte a nyomozást.

„Az összes levelet átadtam, az üggyel kapcsolatban nem kívánok semmit sem mondani” – nyilatkozta az egyik érintett, a Cech koponyáját betörő Hunt.

Sokan úgy vélik – és valljuk be, a fenti idézetet böngészve nem is minden ok nélkül –, hogy a fenyegetők a Chelsea szurkolói közül kerülnek ki. A londoni klub szóvivője szerint viszont ez egyáltalán nem biztos. „Legalábbis nincs semmi bizonyíték arra, hogy a mi szurkolóink írták a leveleket. A halálos fenyegetést természetesen elítéljük” – hangzik a Chelsea álláspontja az üggyel kapcsolatban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik