Élet-Stílus

Bayern: Lúcio már visszatérhet

Szépen gyógyulnak a Bajnokok Ligájában is érdekelt német rekordbajnok Bayern München sérültjei. A hírek szerint a csapat brazil védője, Lúcio a Stuttgart elleni rangadón már is pályára léphet.

A világbajnok brazil játékos kedden már a csapattal készült, és a gyakorlás után jókedvűen, csillogó szemekkel nyilatkozott. “Élveztem az edzést, nem volt semmi gondom, így okkal reménykedek abban, hogy szombaton már pályára léphetek” – így Lucio, aki október 21-én, a Werder Bremen elleni bajnokin dőlt ki a sorból, miután bokasérülést szenvedett.


Lukas Podolski is hasonló ok miatt került az oldalvonalon túlra, ugyanakkor már ő is jobban van, a hét második felében el is kezdhet tréningezni.

Owen Hargreavesről és Valerien Ismaelről is jó hírek érkeztek, miszerint mind a két labdarúgó felépült a lábtöréséből. Az angol válogatott középpályás a jövő héten edzésre is jelentkezhet, ugyanakkor a francia védő feltehetően csak jövőre állhat újra Felix Magath vezetőedző és a bajor együttes rendelkezésére.

A bajnokságban jelenleg negyedik Bayern München szombaton rangadót játszik, hiszen az éllovas Stuttgart teszi majd tiszteletét az Allianz Arenában.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik