Élet-Stílus

Juve: lesérült az egyik világbajnok

Alessandro Del Piero, a nyári bundabotrány miatt másodosztályba száműzött Juventus labdarúgócsapatának játékosa két-három hétig nem léphet pályára izomsérülése miatt. A klubja jövőre le akarja szerződtetni David Villát, az FC Valencia válogatott játékosát.

A világbajnok Del Piero szombaton, a Pescara ellen 2-0-ra megnyert bajnoki mérkőzés 23. percében volt kénytelen lecserélni Didier Deschamps vezetőedző.

A Juventus csapatkapitánya sérülése miatt nemcsak a torinóiak soron következő Serie B-s találkozóit kényszerül kihagyni, hanem a válogatott szerdai, Törökország elleni barátságos mérkőzését is.

A Pescara elleni találkozón David Trezeguet is megsérült: a francia válogatott támadó combizomhúzódást szenvedett, előreláthatólag három hét pihenőre kényszerül.

Érkezik Villa?

A La Gazzetta dello Sport úgy tudja, hogy Alessio Secco, a jelenleg a második vonalban szereplő torinói gárda sportigazgatója a napokban Valenciában tárgyalt, és nyolcmillió eurót kínált a támadóért.

A napilap szerint Villa örömmel távozna, mert az utóbbi időben nézeteltérései támadtak Quique Sanchez Florez vezetőedzővel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik