Élet-Stílus

Trulli: a Ferrari az esélyes 2007-ben

Jarno Trulli, a Toyota olasz pilótája úgy véli, a Forma-1 2007-es világbajnoki sorozatának a Ferrari versenyzői az esélyesei.

“Bárki is vezeti az olasz csapat autóit, szerintem előnybe kerül a többi versenyzővel szemben. Nem hiszem, hogy ezen a tényen Michael Schumacher visszavonulása és Ross Brawn távozása változtat bármit is” – nyilatkozta Trulli, a Toyota sofőrje.


A Ferrarinál a hétszeres világbajnok német klasszis helyét a McLarentől érkező finn Kimi Räikönnen veszi át, csapattársa pedig az idén két futamot nyerő brazil Felipe Massa lesz. Közülük pedig bármelyik nyerheti a vb-t a Toyota olasz pilótája szerint. Trulli saját csapatával kapcsolatban bizakodva nyilatkozott, annak ellenére, hogy az idén csalódást keltően szerepelt az istálló, csak 35 ponttal zárta az évet.

“Rengeteg problémánk volt. A gumiváltás is gondot okozott és a motorok sem voltak elég megbízhatóak. Jövőre biztosan jobbak leszünk, persze sokat kell fejlődnünk. A célom, hogy dobogós helyekért legyek harcban 2007-ben” – mondta Trulli, aki az egyéni pontversenyben tizenkettedik lett 15 ponttal.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik