Élet-Stílus

Lennont csábítja a Chelsea

Jose Mourinho csapata a hétvégén óriási meglepetésre kikapott a Tottenham Hotspurtől. A győztes gólt a mindössze 19 éves Aaron Lennon szerezte, akit lapjelentések szerint szeretne leigazolni a címvédő.

A The Times jelentése szerint már a téli átigazolási időszakban lecsapna a Chelsea a Tottenham válogatott játékosára, aki vasárnap délután a máskor oly biztos Terryéknek lőtt szépségdíjas gólt.

A Chelsea hajlandó cserébe felajánlani a londoni riválisnak Shaun Wright-Phillipset, hogy ne kelljen annyit fizetnie a fiatal Lennonért, akit a piac 30 millió euróra becsül.

A 19 éves angol válogatott szerepelt a németországi világbajnokságon, de Sven-Göran Eriksson csak néhány percet játszatta. Az idei szezonban Lennon eddig hat alkalommal lépett pályára, és az első gólját a Chelsea ellen szerezte. Jelenlegi klubjával még három évig érvényes a szerződése.

A cserébe falajánlott Wright-Phillips 2005-ben került 32 millió euróért a Manchester Cityből a Chelsea-hez, de Mourinho irányítása alatt többnyire csak a kispadon kapott helyet. Hatszor lépett eddig pályára, és ebből mindössze kétszer volt kezdő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik