Élet-Stílus

Beckham még kivár

A Real Madrid vezetői azt szeretnék, hogy David Beckham hosszabbítsa meg nyáron lejáró szerződését, az angol labdarúgó azonban ezt csak akkor teszi meg, ha visszakerül a kezdőcsapatba.

“Mi mindenképpen szeretnénk megtartani, folyamatosan tárgyalunk a képviselőivel, ugyanakkor ebbe azért neki is van beleszólása. Sajnos mióta ide igazolt, nem nyertünk semmit, ráadásul mostanában nem örül annak, hogy csak a cserepadon ül.” – nyilatkozta a spanyol tévében Predrag Mijatovic, a klub sportigazgatója.

Beckham az új tréner, Fabio Capello érkezése óta szorult ki a csapatból, és csak három alkalommal volt csak kezdő a bajnokságban. Az angol középpályás legtöbbször csak csereként lép pályára, és nem volt ez másképpen most vasárnap sem, amikor a királyi gárda hazai pályán kapott ki a Celta Vigótól.

A németországi világbajnokság óta az angol válogatottnál is elfelejtett futballista korábban úgy nyilatkozott: legszívesebben visszatérne a Manchester Unitedhez, ugyanakkor a tengerentúlról is komoly kérői vannak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik