Élet-Stílus

Beckhamet lovaggá ütik

Angol lapértesülés szerint hamarosan lovaggá ütik David Beckhamet, a Real Madridban légióskodó futballsztárt.

Az Independent című napilap úgy tudja, hogy a 31 éves középpályás már megkapta a hivatalos értesítőt a ceremóniáról, ám a királynő sajtóirodája, illetve az érintett egyelőre nem erősítette meg a hírt.

Beckham nem az első labdarúgó lenne, aki neve elé illesztheti a „Sir” megszólítást: korábban többek között a legendás Stanley Matthews és Bobby Charlton is hasonló megtiszteltetésben részesült.

A 31 éves Beckham – aki a világbajnokság után kikerült az angol válogatottból – a Real Madrid eddigi nyolc bajnokiján csak háromszor volt kezdő.

Mégis maradni akar

David Beckham a hét elején bejelentette, hogy a sajtóban megjelent hírekkel ellentétben szeretne a Real Madridnál maradni. Az angol bulvársajtó az elmúlt napokban több brit klubbal is hírbe hozta, sőt, többen tudni vélték, hogy az Egyesült Államok (MLS) bajnokságában folytatja karrierjét.

„Itt van az életem és itt van a jövőm is. Nem tárgyalok egyetlen csapattal sem, és januárban nem igazolok el. Itt akarok maradni, mert úgy érzem: a mostani idényben végre sikerül nyernünk valamit” – nyilatkozta a szigetországi középpályás. Elmondása szerint újra elkezdődtek a szerződése meghosszabbításáról szóló tárgyalások, amelyek az új edző és az új elnök érkezte miatt félbeszakadtak a holt szezonban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik