Élet-Stílus

A Chelsea lesz Ballack utolsó egyesülete?

A német középpályás beleszeretett London városába, és ha eljön majd az ideje, akkor a Chelsea együttesénél szeretne befejezni a pályafutását.




A Chelsea lesz Ballack utolsó egyesülete? 1

chelsea.lap.hu

A Chelsea lesz Ballack utolsó egyesülete? 1
A Chelsea lesz Ballack utolsó egyesülete? 3

Michael Ballack mindössze három meccsen szerepelt idáig a Premiership címvédőjének mezében, és egyelőre adós maradt azzal a teljesítménnyel, ami miatt a nyáron megvásárolták a Bayern München csapatától. A játékstílust még nem sikerült teljes egészében megszoknia a német középpályásnak, de a londoni mindennapokba hamar beleszeretett, és kijelentette, hogy a Stamford Bridge-ről szeretne visszavonulni.

„30 éves vagyok, és a Chelsea lehet az a klub, ahonnan visszavonulok. Nemrég egy wimbledoni házba költöztem a családommal és egyelőre mindannyian nagyon jól érezzük magunkat.” – nyilatkozta Ballack.

„Az angol szurkolók a focinak élnek, fantasztikus átérezni az ő rajongásukat, a válogatott csapat is feltehetően ezért küzd foggal-körömmel minden mérkőzésen.” – mondta Ballack, akitől a rajongók és a klub vezetői is többet várnak. „Sokkal gyorsabb a játék Angliában, mint a német bajnokságban, de úgy érzem, hogy ilyen körülmények között is meg tudom állni a helyem. Rövidesen összeforr a csapatunk, és akkor majd megmutatjuk az egész világnak mire is vagyunk képesek.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik