Élet-Stílus

MU: Pak, a balszerencsés futballista

Pak Dzsiszung, a Manchester United középpályása három hónapig nem léphet pályára, miután múlt szombaton, a Tottenham elleni angol labdarúgó-mérkőzésen bokasérülést szenvedett.

A dél-korai válogatott labdarúgó csereként lépett pályára a Tottenham elleni angol bajnokin, és igencsak szerencsétlenül ért véget számára a mérkőzés: az utolsó percben megsérült. Súlyosan.

A tüzetes orvosi vizsgálatok bokaszalag-sérülést mutattak ki nála, ezért várhatóan három hónapig nem futballozhat. Egy sor Premier League-meccs mellett a Bajnokok Ligája teljes csoportkörét is kihagyja.

„Az utolsó percben sérült meg a bokája. Neki és nekünk is roppant balszerencse ez” – nyilatkozta Sir Alex Ferguson, a „vörös ördögök” menedzsere, aki Ryan Giggsre sem számíthat legalább három hétig; a walesi középpályás a térdét fájlalja.

A Manchester United eddig valamennyi mérkőzését megnyerte az angol bajnokságban, a tabella első helyén áll, a BL-ben is győzelemmel mutatkozott be, szerda este 3-2-re verte a skót Celtic csapatát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik