Élet-Stílus

Budapestre látogat az UEFA elnöke

Lennart Johansson, az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) elnöke október 25-én Budapestre érkezik, hogy személyesen avassa fel a magyar szövetség új székházát.

A szövetség háromszintes új otthona tekintélyes összegű UEFA- és FIFA-támogatással épült a Kőérberek-lakóparkban, s az MLSZ munkatársai február óta végzik ott munkájukat. Az avatóünnepség rangját Lennart Johansson részvételén kívül a FIFA képviselőinek megjelenése is emeli majd.

“Több, mint biztató számunkra, hogy az UEFA elnöke, aki a márciusi budapesti UEFA-kongresszus megrendezésével is rendkívül elégedett volt, személyesen adja át a székházat alig másfél hónappal azelőtt, hogy az európai szövetség végrehajtó bizottsága dönt, kinek ítéli oda a 2012-es Eb rendezési jogát.” – kommentálta az MTI-nek az UEFA székhelyéről, Nyonból érkezett hivatalos értesítést Kisteleki István, az MLSZ elnöke, aki a hét elején is tárgyalt a kontinens legfelsőbb színtű futballvezetőivel.

Lennart Johansson budapesti látogatása során találkozik magas rangú állami vezetőkkel, valamint a horvát-magyar Eb-pályázat szervezőbizottságának tagjaival is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik