Élet-Stílus

Fabregas marad az Ágyúsoknál

A spanyol Cesc Fabregas nyolc évre szóló szerződéshosszabbításról állapodott meg az angol Arsenal labdarúgócsapatával. A fiatal középpályást a Real is csábította.

„Minden feltételben megegyeztünk, és a jövő héten aláírom a megállapodást” – mondta a fiatal válogatott középpályás. Arsene Wenger, a londoni klub francia edzője nem leplezte örömét az alku megkötése után, kiemelve: különösen az teszi boldoggá, hogy Fabregas annak ellenére maradt, hogy a Real Madrid is szerette volna őt megszerezni. „Azt hiszem, ezzel is jelezte, hogy nagyra tartja klubunkat – mondta elégedetten a tréner. – Kevés játékos kap ilyen hosszú szerződést egy csapatnál, ám ő még csupán 19 éves, és a szerződés lejártakor is csupán 27 lesz.”

A világ élvonalába a legutóbbi szezonban mutatott teljesítményével berobbant középpályás a legutóbbi szezonban a Bajnokok Ligája döntőjéig menetelt együttesével, és a nemzeti csapat színeiben játszott a németországi világbajnokságon is, igaz, utóbbin kevés sikerben volt része, mivel a spanyol válogatott már a nyolcaddöntőben elvérzett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik