Élet-Stílus

Átvette a vezetést a Debrecen

Az élre állt a Debrecen, miután könnyed győzelmet aratott a Vác felett a magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 5. fordulójában.


Góllövőlista

5 gólos:
Hrepka (MTK)
Kouemaha (Csőszer)
4 gólos:
Bajzát (Győr)
Nagy L. (ZTE)
Sitku (Fehérvár)
3 gólos:
Dobos (Honvéd)
Ferenczi (ZTE)
Pest K. (Pécs)
Márkus (Csőszer)
Nyerges (REAC)

A Debrecen félgőzzel is simán, 4-0-ra verte a vendégként fellépő Vác csapatát a Borsodi Liga 5. fordulójának hétfő esti záró mérkőzésén. A különbség nagyobb is lehetett volna, Sándor Tamásék ugyanis négy góljuk mellett háromszor a kapufát is eltalálták.

A gólgyártást Bojan Brnovics kezdte a 22. percben, a szerb légiós közelről kotorta a labdát a kapuba, majd a második félidő elején fejjelt talált be. A harmadik Loki-gól igencsak látványos volt: a fiatal Dzsudzsák Balázs 10 méterről pókhálózta ki a bal felső sarkot.


A kegyelemdöfést Ibrahim Sidibe végül adta meg a meg a 90. percben, midőn 3 méterről a léc alá lőtt. Győzelmének – no és jobb gólkülönbségének – köszönhetően a Debrecen letaszította a Zalaegerszeget a bajnoki tabella első helyéről.

“Mindig nyerni akarunk, most is így volt. A második félidő elején rúgtunk két gólt, ezzel el is döntöttük a mérkőzést. Hiszem, hogy a jövőben még jobban is tud majd futballozni a csapat” – nyilatkozta Miroslav Beránek, a Debrecen cseh edzője.


Élcsoport: 1. Debrecen 13 pont (11-2), 2. ZTE 13 (11-5), 3. MTK 12 (10-2), 4. Csőszer FC Tatabánya 10 (12-7), 5. Győr 8 (8-6), 6. Fehérvár 7. (9-7).

Ajánlott videó

Olvasói sztorik