Élet-Stílus

FTC: szeptember végén új elnökséget választanak

Szerdán a Ferencváros megmaradt elnökségi tagjainak részvételével ülésezett a klub felügyelő bizottsága, amely úgy döntött, hogy szeptember 27-én kerül sor a küldöttgyűlésre.

Az összejövetelen kell megválasztani a Ferencváros új elnökségét, a lemondott vezetőségi tagok helyére újakat jelölni.

Az FTC honlapja szerint az ülés után Fejős Mihály, az atléták delegáltja is jelezte, hogy nem kíván a továbbiakban az elnökség tagja lenni. Fejős előtt Kökény Bea, Sipos Jenő, Kruj Iván, Fodor Szabolcs, Wiesner Tamás, Albert Flórián és Bathó Márta mondott le, így az Ináncsy Miklós elnök vezette testület határozatképtelenné vált, s jelenleg négy tagból áll.

Újabb megmentők a láthatáron

Egyre több hír érkezik arról, hogy ki mindenki készül megmenteni a Ferencvárost – olvasható a sportnapilap hasábjain. A szlovák médiacézár, Ivan Kmotrík ötvenmillió forintot már átutalt az egyesületnek, de jelentkezett elnöknek Kovács ‘Kokó’ István egykori menedzsere, Dámosy Zsolt, valamint lehetséges klubfőnökként emlegetik a VPOP-szóvívőt, Sipos Jenőt, s mindahányan komplett pénzügyi megoldást is kínálnának a bajok orvoslására.

Még augusztus elején az FTC örökös tagja, Jakabházy László egy televíziós adásban tett ígéretet arra, hogy komoly befektető érkezik a Fradihoz. Nos, a legújabb hír szerint ezen ígéret realizálódhat, ugyanis a kilencvenes évek elején a kispesti futballt felkaroló Louis de Vries és Rácz Gábor nevével fémjelzett üzleti csoport (a reménybeli befektetők részéről válságmenedzsernek felkért Kiss László közreműködésével) 200 millió forinttal segítené a klubot a későbbi sikeres befektetői munka reményében. Az ígéretek szerint a pénz már szeptember közepéig megérkezhet – megmentők tehát lennének, kérdés, mikor kerülnek forintok az üresen ásító kasszába az Üllői úton – írja a Nemzeti Sport.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik