Élet-Stílus

Lipcsei: már csak az edzőben bízunk

Gellei Imre vezetőedző javaslatára egyelőre nem tesznek lépéseket a Ferencváros ellen a klub futballistái, akik a csütörtöki határidőig sem kapták meg elmaradt prémiumukat. Lipcsei Péter szerint a játékosok már nemigen bíznak a klubvezetőkben.

A Ferencváros csapatkapitánya az InfoRádióban elmondta: a klub elnöke türelmet kért a játékosoktól, és ők egyelőre semmilyen lépést nem tesznek.

Lipcsei Péter ugyanakkor közölte: már három éve azt hallják, hogy a klubvezetés meg fogja oldani a problémákat. A legfontosabb azonban Imre bácsi szava, ebbe kapaszkodunk, ebben bízunk, és addig várunk, ameddig az edző erre kér minket. Azt azonban nem lehet tudni, hogy az egyes játékosoknál mikor szakad el a cérna – tette hozzá.

A labdarúgó közölte: edzőjük kérte, hogy koncentráljanak a mérkőzésekre, de ez nem könnyű, mert egyes játékosoknak napi anyagi gondjaik vannak. Lipcsei lapunk kérésére elárulta, hogy semmilyen ígéretet nem kaptak arra a vezetőségtől, hogy mikor rendezik az elmaradt prémiumok ügyét. Bármit mondanak, úgysem hinnénk el – fűzte hozzá a Fradi csapatkapitánya.

Lipcsei Péter elmondta: az alapfizetésünket két hónapos csúszással kapták meg, míg a kiszolgáló személyzet hat hónapos csúszással.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik