Élet-Stílus

Újabb két évre aláírt Beckham

Az angol válogatott korábbi kapitánya, David Beckham a napokban szerződést hosszabbított, és 2009-ig marad a Real Madridnál.

A nyári átigazolási szezonban alaposan megerősödött Real Madrid hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a Villarreal ellen a spanyol élvonal nyitófordulójában. A csalódást okozó meccs után jelentette be a spanyol televízióban Ramón Calderón klubelnök, hogy az angol középpályás 2009-ig meghosszabbította a kontraktusát.

A 31 éves játékos 2003-ban érkezett a királyi gárdához a Manchester Unitedből, és a régi szerződése a 2006/2007-es szezon végén lejárt volna. „Sportszakmai okai voltak a megállapodásnak. A marketingszempontok is természetesen fontosak, de a megújuló Real Madridnál nagy hangsúlyt fektettünk a szakmai fejlődésre” – hangsúlyozta a klub elnöke.

A Villareal elleni halovány eredmény ellenére Calderón továbbra is töretlenül bízik az egyesület új edzőjében, Fabio Capellóban. „Ő a világ legjobb szakembere, de türelmesnek kell lennünk. Csak az első mérkőzésen vagyunk túl.”

Ronaldóval kapcsolatban a fővárosi klub első embere elmondta: „Ma (vasárnap) beszéltem vele, és azt mondta, hogy maradni akar. Lefogyott, és a Realnál akarja folytatni a pályafutását.” Az elmúlt napokban a két milánói egyesület, az Internazionale és az AC Milan is élénk érdeklődést mutatott a brazil klasszis iránt.

Szintén a Reallal kapcsolatos hír, hogy valószínűleg távozik Thomas Gravesen. A dán játékos a skót Celtic Glasgow-ban folytathatja pályafutását, a két klub még a vételárban nem egyezett meg. A Celtic három millió eurót fizetne a 30 éves középpályásért a Madridnak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik