Élet-Stílus

Beckham még nem döntött

David Beckham hétfőn cáfolta azokat a híreket, amelyek szerint két évvel meghosszabbította a szerződését a Reallal. A klub elnöke ezzel szemben kész tényként beszélt az új megállapodásról.

A 31 éves játékos szerződése a 2006/2007-os szezon végén jár le, és a lapok arról számoltak be Ramón Calderónra, a királyi gárda első emberére hivatkozva, hogy az angol válogatott korábbi csapatkapitánya két évre, azaz 2009-ig írt alá a fővárosi klubnál.

Beckham szóvivőjén keresztül bejelentette, hogy nem írt alá új kontraktust. “Várhatóan szeptemberben fognak David illetve az egyesület illetékesei tárgyalni. Az azonban biztos, hogy mindkét oldal folytatná az együttműködést.” – mondta a szóvivő.

Az angol klasszis még 2003-ban igazolt 24,5 millió angol fontért a spanyol fővárosba. A Reallal négy éves kontraktust írt alá a középpályás, de a klub az elmúlt három szezonban egyetlen egy komolyabb trófeát sem tudott begyűjteni. Ezért nem egyszer felreppentek olyan pletykák, amelyek szerint hazaköltözne a Premier League-be Beckham. Júliusban arról számoltak be a lapok, hogy a Newcastle nézte ki magának a játékost, de az ügyletből végül nem lett semmi.

Az angol válogatott volt csapatkapitányát nem kis meglepetésre kihagyta a válogatott keretből a Sven-Göran Erikssont váltó Steve McClaren szövetségi kapitány.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik