Élet-Stílus

Világbajnokot igazolhat a Bayern

Kedden 4-0-ra leiskolázta a BL-címvédő Barcelona a Bayern Münchent egy barátságos meccsen. A klub vezetői a jelek szerint rádöbbentek, hogy a jelenlegi kerettel még annyi esélyük sem lesz a nemzetközi porondon, mint az elmúlt években.

A Bild Zeitung információi szerint az átigazolási időszak vége, augusztus 31. előtt még megerősíteni a csapatot a vezetőség. Pár nappal a határidő előtt azonban nem lesz könnyű dolga a bajor klubnak, hiszen a piac már gyakorlatilag teljesen üres, alig találni olyan klasszis játékost, aki váltani akar.

Felix Magath csapata elsősorban a középpályán gyengült meg Michael Ballack távozásával, de még nem kizárt, hogy Owen Hargreaves is otthagyja a csapatot. A Nou Campban kiderült, hogy Ali Karimi és Julio Dos Santos még nem veszi fel a versenyt a Európa legjobbjaival. Egy lehetséges jelölt lehet az olasz világbajnok, Mauro Camoranesi, aki nemrég kijelentette, hogy nem akar a továbbiakban a Juventus-ban játszani.

A vébé egyik sztárjának a leigazolásához szükséges pénz Manchesterből érkezhet, hiszen az angol klub még mindig nem adta fel a küzdelmet Owen Hargreaves-ért. A 25 éves válogatott középpályás a napokban sokadszorra közölte, hogy a Premier League-ben szeretné folytatni. A tranzakció sikere egyelőre azonban kérdéses, hiszen az igazgatóság elnöke, Karl-Heinz Rummenigge kategorikusan kijelentette, hogy Hargreaves nem eladó. “Nyugodtan eligazolhat 2010. július elseje után.” – nyilatkozta az egykori legendás játékos.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik