Élet-Stílus

Fülöp nem hosszabbított a Tottenhammel

Az angol élvonalban szereplő Tottenham Hotspurs magyar - harmadik számú - kapusa nem hosszabbította meg a szerződését, és szeretne minél hamarabb új csapatot találni.

A magyar kapus az elmúlt szezon nagy részét – kölcsönben – a másodosztálybeli Coventry-nál töltötte. A Championship-ben érdekelt egyesület 1,5 millió angol fontos ajánlatot tett a Tottenhamnek, az élvonalbeli együttes azonban nem engedte el a hálóőrt, mondván szükségük van Paul Robinson és Radek Cerny mellett egy harmadik számú kapusra. “Nagy csalódás számomra, hogy az egyesület nem akar elengedni, még csak kölcsönbe sem. Szeretnék állandóan játszani, hogy jobb esélyeim legyenek a válogatottbeli szereplésre.” – nyilatkozta Fülöp a SkySports-nak.

A magyar hálóőr legtöbbször a kispadra sem fért oda, ezért nem hosszabbította meg a kontraktusát. “Több egyesület is érdeklődött irántam, ami természetesen hízelgő rám nézve. A jelenlegi szerződésem még egy évig érvényes, de remélem már januárban elengednek, hiszen akkor még pénzt is kapnának értem. Amennyiben mégsem tudnának a télen eladni, akkor a szezon végén már ingyen igazolhatok máshová.” – tette hozzá Fülöp.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik