Élet-Stílus

Meggondolta magát Roberto Carlos

Az új vezetőedzővel, Fabio Capellóval folytatott megbeszélése után Roberto Carlos kijelentette: a továbbiakban is a Real Madridban akar futballozni.

„Világosan mondom: itt szeretnék maradni” – nyilatkozott az As című spanyol sportlapnak a dél-amerikai védő. A 33 éves Roberto Carlos tíz éve került a királyi klubhoz, s az előző szezon végén azt engedte sejtetni, hogy valószínűleg elfogadja az angol bajnok Chelsea ajánlatát. Azóta a Fenerbahce is bejelentkezett érte, sajtóértesülések szerint a törökök három idényre szóló, évi 5 millió dollárt garantáló kontraktust kínáltak neki.

„Szabadságomról visszatérve remekül érzem magam. Capello új lendületet adott nekem, azt mondta, hogy számít rám, és sokat vár tőlem. Ráadásul az egyesület struktúrájában is olyan változások történtek, amelyek miatt megváltoztattam a véleményemet” – mondta most a brazil klasszis.

Érdekesség, hogy akkor is az olasz tréner volt a spanyol gárda edzője, amikor Roberto Carlos Madridba szerződött. Azóta a játékos háromszor nyert spanyol bajnokságot és Bajnokok Ligáját.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik