Élet-Stílus

A Novell Linux megoldásokat fejleszt Kínában

A Novell és a China Standard Software Company (CS2C) bejelentették megállapodásukat, amelynek keretében Linux szervereket és Linux munkaállomásokat fejlesztenek a kínai piacra.

Az együttműködés a 2005 áprilisában bejelentett stratégiai partnerkapcsolatra épülve lehetővé teszi a Linux további terjedését Kínában. Ennek eredményeképpen a vállalatok kihasználhatják az egyik vezető, a kínai piac igényeihez igazított és Novell által támogatott Linux disztribúció lehetőségeit.

“A Novell és a CS2C együttműködése elősegíti a Linux iparág fejlődését Kínában, és ez mindkettőnk számára előnyös. Nagy várakozásokkal tekintünk a Novellel folytatott együttműködés további eredményei elé.” – jelentette ki Guo XianChen, a CS2C alelnöke.

A Novell és a CS2C 2005 áprilisában írt alá egy stratégiai együttműködési megállapodást, amely a két vállalat partnerkapcsolatának jelentős bővülését rögzíti. A Novell vezető műszaki szerepét, erős kutatási és fejlesztési lehetőségeit, vállalati szintű támogatási megoldásait és szolgáltatásait és a Linux piacon való globális jelenlétét egészíti ki a CS2C helyi tapasztalata, kiterjedt piaci jelenléte és szakértő csapata.

A Novell és a CS2C együttesen teszteli és szállítja az új Linux szerver és munkaállomás termékeket a kínai felhasználók számára. Ez az együttműködés újabb lendületet ad majd a Linux kínai fejlődésének. A két vállalat tervei között szerepel kapcsolatuk további bővítése a kínai nyílt forráskódú technológia és szoftverfejlesztések népszerűsítése érdekében.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik