Szórakozás

Gáspár Evelin 35 milliós luxusautót kapott barátjától

Győzike lánya újabb méregdrága kocsit kapott gazdag szerelmétől, akit apja is elfogad, annak ellenére, hogy jóval idősebb tőle.

Habár Győzike és felesége is 10-10 millió feletti adótartozással szerepelnek a NAV végrehajtási listáján, lányuk, Evelin nem szűkölködik az anyagiakban. Titokzatos barátja, aki akár az apja is lehetne, sorra veszi neki a luxusautókat. A külföldön tanuló lány nemrég még egy Porschéval járt, most viszont egy sokkal kényelmesebb járművet kapott.

“Az édesanyám temetésére Evelin és a barátja a lányom Porsche Panamerájával érkezett, amelyet Michaeltől kapott, azonban mivel az túl kicsi volt, kapott egy X6-os BMW-t, hogy kényelmesen elférjenek benne. Ne nyomorogjanak a hosszú úton, mert már indulnak is vissza Luxemburgba. Nem féltem Evelint, jól vezet, és a barátja is vele van, aki egy nagyon kedves, normális pasi. Szereti a lányomat, és nekem ez a lényeg” – árulta el a Blikknek Győzike, aki másfél évvel ezelőtt arról beszélt, hogy lányának még sosem volt udvarlója, és szűzen fog férjhez menni.

Evelin egyébként bombaformában van. Legújabb fotóit megnézhetitek az Instagram profilján itt.

Update: Győzike mindent elmondott a luxusautókról és a srácról a Hír24-nek

💦🚲🚨😂

A photo posted by @evelingaspar onMar 16, 2015 at 7:00am PDT

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik