Szórakozás

Állítólag szeretői voltak Demcsák Zsuzsának

A műsorvezető volt férje állítja: Zsuzsa hírességekkel és dúsgazdag üzletemberekkel múlatta idejét.

Demcsák Zsuzsa hamarosan ismét bíróság elé álló exférje azt állítja, hogy felesége félrelépett házasságuk alatt. Ráadásul nem is akárkikkel, a férj szerint hírességekkel és dúsgazdag üzletemberekkel múlatta idejét.

“Zsuzsa fűvel-fával megcsalt. Ismert politikus, vitorlásversenyző és cégvezető is volt a partnere, de egy régi kapcsolata egy nős világsztár tenoristával is felmelegedett a házasságunk alatt. Az ismert külföldi énekművész még 2002-ben ismerte meg Zsuzsát, amikor Magyarországon turnézott. Levelezésükben Zsuzsát Kidnek, vagyis Kölyöknek szólította. Zsuzsa még a szüleihez is kivitte, és bemutatta nekik. 2008-ban pedig, amikor már házasok voltunk, a férfi újra jelentkezett…” – mesélte a Blikknek Kiss József.

A volt férj ráadásul korábban az egyik eljárásban a jegyzőkönyvek tanúsága szerint elmondta, miként kapta rajta feleségét a János-hegyen, egy eldugott részen egy jóképű, fiatal politikussal, és azt is, a műsorvezető milyen bizalmas levelezést folytatott az egyik olimpikonnal még a házasságuk alatt, amelyből egyértelműen kiderült, hogy kapcsolatuk túlmutat a barátságon.

Demcsák Zsuzsa többek között súlyos testi sértéssel vádolt férjét első fokon nemrég minden vádpontban felmentették. A műsorvezetőt annyira megrázta a dolog, hogy utána addig soha nem látott fotókat osztott meg magáról a bántalmazások bizonyítására.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik