Szórakozás

Ismét bíróság elé kell állnia Demcsák Zsuzsa exférjének

Demcsák Zsuzsa (demcsák zsuzsa, )
Demcsák Zsuzsa (demcsák zsuzsa, )

Az ügyészség fellebbezést nyújtott be, így az első fokon minden vádpont alól felmentett férfi ügyét újratárgyalják.

Teljesült, amiben a műsorvezető reménykedett: az ügyészség minden vádpontban fellebbezett; így Demcsák Zsuzsa volt férjének lopási és testi sértési ügyét újratárgyalják – tudta meg a Bors. A múlt héten első fokon, minden vádpontban felmentett Kiss József azonban a lapnak azt mondta, nincs miért idegeskednie.

“Az ítélethirdetés után a gyermekeim anyja látszólag ismét megpróbálta a közvéleményt manipulálni a megnyilvánulásaival. Az is lehet, hogy az ügyészségre ez is hatással volt. Ez az egész egy bohózat! Vagy csak az időhúzás a cél” – mondta el az exférj.

Demcsák – aki először közösségi oldalán fejezte ki felháborodását, majd pár napja sokkoló fotókat tárt a nyilvánosság elé, később pedig egy interjúban is kifejtette véleményét az üggyel kapcsolatban – ezúttal levélben reagált a hírre.

„Nyugalmat szeretnék, mert sokkal fontosabb, hogy a munkámra és a gyerekeimre koncentráljak. A vádat az ügyészség képviseli. Ha ők fellebbeznek, azt nyilván megalapozottan teszik. A rágalmakra nem kívánok reagálni, mert méltatlanok. Én teszem a dolgom, mindennap fél ötkor kelek, nevelem a gyerekeim és boldog va­gyok, hogy mindent meg tudok adni nekik.”

A Blikk mindeközben azt írja, Demcsák Zsuzsa exe feljelentést tett a műsorvezető ellen okirat-hamisítás, hamis vád és hatóság félrevezetése miatt – a történetben az a furcsa, hogy ugyanerről a feljelentésről már decemberben is esett szó.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik