Szórakozás

Demcsák: Ha megcsaltam volna, joga lett volna megütni?

A műsorvezető teljesen kikelt magából a tárgyaláson, újabb részleteket árult el.

Demcsák Zsuzsa férjét minden ellene felhozott vádban felmentette a bíróság a szerdai zárt tárgyaláson. A lopás, rongálás és súlyos testi sértés vádja is megdőlt, legalábbis az igazságszolgáltatás szerint. A műsorvezető és jogi képviselője bíznak abban, hogy az ügyészség él majd a fellebbezés lehetőségével.

Zsuzsa a napokban sokkoló fotókat posztolt közösségi oldalán, amelyekkel exférje erőszakosságát igyekezett bizonyítani. A monokli láttán azonban úgy ítélt a bíróság, hogy legfeljebb csak egy erősebb pofon csattanhatott el. Kiss József védője ráadásul azt pedzegette a tárgyaláson, hogy Demcsák viselkedésével provokálhatta ki a bántalmazást.

“A tárgyaláson el is kezdődött a meghurcoltatás, de hiába volt a szavam, az orvos szakértői vélemény, mivel lekéstem azt a 30 napot, nem tehettem semmit. De ami ennél is felháborítóbb, az ügyvéd azt kérdezte tőlem a tárgyaláson, hogy ha tudta, hogy a férje ilyen féltékeny típus, akkor miért provokálta, hogy megüsse? Visszakérdeztem, hogy maga fel meri tenni nekem ezt a kérdést 2014-ben? Van olyan helyzet, ami indokolhatja, hogy megüssenek egy nőt? A volt férjem sokszor hangoztatta, hogy megcsaltam, továbbra is állítom, hogy nem, de ha megcsaltam volna az jogot adott volna, hogy megüssön?” – részletezte Zsuzsa a Velvetnek.

Mindezek ellenére a Mokka műsorvezetője már csak sajnálni tudja volt párját: “Már nem haragszom rá, nem vagyok dühös. Már semmit nem jelent a számomra. Sajnálom. Mélységesen sajnálom, mert két ilyen gyerek mindennapjaiból, életéből marad ki.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik