Szórakozás

Demcsák Zsuzsa sokkoló fotókkal bizonyít

A műsorvezetőt megrázta, hogy többek között súlyos testi sértéssel vádolt férjét minden vádpontban felmentették, ezért eddig soha nem látott fotókat osztott meg magáról.

Demcsák Zsuzsa közösségi oldalán fejezte ki elkeseredettségét, miután a bíróság felmentette exférjét, Kiss Józsefet a rongálás, lopás és súlyos testi sértés vádja alól.

“Mélységesen megdöbbent a bíróság ítélete, a családon belüli erőszak sajnos a négy fal között zajlik tanúk nélkül, nem volt elég az orvosi szakvélemény, nem voltak elegen a tanúk, s nem volt elég az én elmondásom sem. Úgy látszik, meg kell halni ahhoz, hogy elhiggyék, a férjem engem és a gyerekeimet bántalmazta” – írta a műsorvezető két napja.

Ezt követően újabb posztban tette fel a költői kérdést, ezután rettegésben kell-e leélnie az életét. Hirtelen felindulásában még két olyan fotót is posztolt magáról, amelyek eddig nem kerültek nyilvánosságra, és amelyek alapján az orvosszakértői vélemény csupán egy erősebb pofont feltételezett.

“Ez az, amit annyira szégyelltem. És ez a ‘csak’ pofon?” – írta a képek mellé, ahol belilult szemhéjjal, és karcolással a halántékán látható.

“Nem akarok többet bíróságra járni, iszonyatos stressz­helyzet ez, ami a munkámtól és a gyerekeimtől veszi el az időt. Már nem akarok bizonyítani, hiszen az igazság teljes birtokában ilyen ítélet tud születni. A képekről pedig mindenki döntse el saját maga, hogy mit lát bennük…” – reagált a Blikknek Demcsák.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik