Szórakozás

Demcsák Zsuzsa lakását elvette a bank

A műsorvezető nem bírta az ingatlanára felvett devizahitel törlesztőrészleteit fizetni, így már csak bérlő saját otthonában.

Demcsák Zsuzsa egyedülálló anyaként neveli két gyermekét, ami mellett képtelen volt törleszteni a több százezerre rúgó havi részleteket. Annak idején volt férjével 40 milliós devizahitelt vettek fel a kétszintes luxusapartmanra, és még jelenleg is több tízmilliós a tartozás, ezért a bankra szállt a lakás tulajdonjoga.

A Mokka műsorvezetője azonban nem szeretett volna megválni otthonától, hiszen gyermekei a közelben járnak iskolába, edzésekre. A Blikk információi szerint Zsuzsának sikerült megegyeznie a bankkal, így bérlőként tovább maradhatnak, ami jóval kisebb terhet jelent, mint a korábbi törlesztőrészlet.

Habár Demcsák ujjongott, amikor kimondták válását, de a napilap szerint még hosszas procedúra elé nézhet. Tudomásuk szerint ugyanis még nem született eredmény a vagyonelosztás kérdésében, annak ellenére, hogy jogilag már nem házasok, illetve a gyermekelhelyezésben is megegyeztek. A tévés exe állítólag férjtartást követel, arra hivatkozva, hogy fedezni tudja, a költözésével járó költségeket. Demcsák barátai szerint bele is ment ebbe a műsorvezető, és havi húszezer forintot fizet – miközben neki nincsenek anyagi követelései – mert szeretne minél előbb új életet kezdeni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik