Szórakozás

Demcsák Zsuzsa: Nem hiszem el, hogy rettegésben kell élnem

Demcsák Zsuzsa (Demcsák Zsuzsa)
Demcsák Zsuzsa (Demcsák Zsuzsa)

A műsorvezető megdöbbentő sorokat posztolt közösségi oldalára.

Demcsák Zsuzsa csalódott a magyar igazságszolgáltatásban – ez derül ki Facebook-oldalán megosztott bejegyzéseiből.

“Ma megtanultam, mi is az igazságszolgáltatás a családon belüli erőszak kapcsán. Ez ma a magyar valóság. Azt gondolom, hogy a magyar bíróság ugyanazt tette velem, mint sok, a családon belüli erőszakot elszenvedő nőtársammal. Ha nem látta senki a verést, ha a fizikai terror nem szemtanuk előtt történt, akkor a bíróság nem védi meg az erőszakot elszenvedőt. Akkor tovább marad a rettegés, a volt férj bosszúja sokáig tart, félhetek majd attól is, hogy ország-világ előtt tovább mocskol, miközben a gyermekeit nevelem, tanítom, eltartom egyedül, az ő segítsége nélkül. Engem a törvény kötelez, őt nem. Rettegjetek nőtársaim, de ugyanakkor legyünk bátrak!” – írja a műsorvezető. Posztjainak apropója valószínűleg az, hogy férjét a bíróság minden ellene felhozott vádpontban felmentette, ahogy ez a Blikk cikkéből kiderül.

A bulvárlap ugyanis azt írja, a bíróság indoklása szerint  a férfi által megrongált tárgyak a házastársak közös vagyonát képezték, a saját tulajdonával pedig azt tesz az ember, amit akar; továbbá a legsúlyosabb vádpont, a súlyos testi sértés kísérlete sem állt meg, mivel az orvosszakértői vélemény könnyű testi sértést, vagyis “maximum egy erősebb pofont” feltételezett.

“Nem hiszem el, hogy rettegésben kell élnem továbbra is. Két kitűnő tanuló, sikerekben gazdag, csodálatos gyereket nevelek, akikekkel minden este a lecke és a vacsora után egyútt bújunk ágyba, egymás kezét fogva alszunk el. Magammal semmit sem törődöm, de ez nem is számít. Jön egy ember, akinek szeretni kéne őket, aki papíron az apjuk és megfenyeget, hogy elveszi őket, amikor a havi 20e forintos tartásdíjat sem fizeti. Hol élünk, hogy nekem kell rettegnem? Ki véd meg engem??? Ki véd meg minket? Ki segít????” – olvasható Demcsák Zsuzsa közösségi oldalán a dühös és elkeseredett hangulatú bejegyzés.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik