Szórakozás

Fellebbezésben reménykedik Demcsák Zsuzsa

Demcsák Zsuzsa (demcsák zsuzsa, )
Demcsák Zsuzsa (demcsák zsuzsa, )

A műsorvezető abban bízik, hogy az ügyészség fellebbez mad elsőfokon ártatlannak ítélt exférje ügyében.

Ahogy már tegnap beszámoltunk róla, Demcsák Zsuzsa Facebook-oldalán írta le csalódottságát, amiért többek közt testi sértéssel és rongálással vádolt vádolt férjét a bírósági tárgyalás során felmentették a vádpontok alól. Az orvosszakértői vélemény ugyanis “maximum egy kisebb pofont feltételez”. A műsorvezető és jogi képviselője a Blikknek úgy nyilatkoztak, remélik, hogy az ügyészség fellebbez majd az ügyben.

“Mélységesen megdöbbent a bíróság ítélete, a családon belüli erőszak sajnos a négy fal között zajlik tanúk nélkül, nem volt elég az orvosi szakvélemény, nem voltak elegen a tanúk, s nem volt elég az én elmondásom sem. Úgy látszik, meg kell halni ahhoz, hogy elhiggyék, a férjem engem és a gyerekeimet bántalmazta” – mondta el Demcsák Zsuzsa. Exférje, Kiss József szerint más ítélet nem is születhetett volna, hiszen ő ártatlan.

“A volt feleségem mindent megtett, hogy alaptalanul lejárasson. De a történetben a legfontosabbak a gyermekeim. Félreértés ne essék, nem az a célom, hogy esetleg elszakítsam őket az édesanyjuktól, de ha veszélyben érzem a fejlődésüket, a testi épségüket, akkor mindenre kész vagyok, ami törvényesen lehetséges.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik